• Header advies&uitvoering

  VHIC levert de inhoud van diverse modellen voor documentaire structuurplannen, houdt de Basis Archiefcode en de Gemeentelijke Thesaurus actueel en werkt in opdracht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan een nieuwe Selectielijst voor Gemeenten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Duurzaam digitaal documentbeheer

Vrijwel alle documenten die vandaag de dag ontstaan, ontstaan digitaal en blijven ook digitaal. Dat betekent dat deze documenten digitaal beheerd en bewaard moeten worden, terwijl ze nog tien, twintig of honderd jaar toegankelijk moeten zijn of zelfs voor de eeuwigheid bewaard moeten worden. Dat kan hoofdbrekens opleveren voor uw organisatie, want systemen en standaarden volgen elkaar snel op en een document dat vandaag nog geheel aan alle standaarden en eisen voldoet, kan volgend jaar niet meer toegankelijk zijn. Hoe zorgt u dan toch voor een goede, geordende en toegankelijke staat van uw digitale documenten? VHIC helpt daarbij.

Dat doen wij door:

Verder bieden wij diverse tools die u helpen het beheer van digitale documenten te verbeteren:

Deze tools maken onderdeel uit van VHIC Instruments.