• Header advies&uitvoering

  Gebruikersbijeenkomsten Model-DSP, informatieveiligheid en de AVG

  Het implementeren van de BIG, het invullen van de ENSIA verantwoording, het in kaart brengen van verwerkingen van persoonsgegevens voor de AVG. Wij praten u graag bij tijdens een van de 9 gratis gebruikersbijeenkomsten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Extra ondersteuning

VHIC verbindt vakspecialisten met organisaties. Door een zo optimaal mogelijke samenwerking tot stand te brengen bieden wij personeel op zowel project- als interim basis aan. Samen met u kijken wij naar een geschikte samenwerking. Dit kan tijdelijk of structureel zijn, maar het belangrijkste is dat het moet passen bij de organisatie. Voor het uitvoeren van projecten maakt VHIC gebruik van eigen medewerkers. Onze medewerkers krijgen een gedegen vakopleiding en zij kunnen tijdens hun inzet in uw organisatie steeds terugvallen op de kennis die aanwezig is bij VHIC.

VHIC is hét adres voor (extra) ondersteuning op het gebied van:

 • Functioneel beheer;
 • Archivering;
 • Advisering;
 • Postregistratie;
 • Inhuur op projectbasis;
 • Trainees.

Een trainee, functioneel beheerder, archivaris of adviseur inzetten als extra ondersteuning binnen uw organisatie? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 319 4184.