• Header advies&uitvoering

  Gebruikersbijeenkomsten Model-DSP, informatieveiligheid en de AVG

  Het implementeren van de BIG, het invullen van de ENSIA verantwoording, het in kaart brengen van verwerkingen van persoonsgegevens voor de AVG. Wij praten u graag bij tijdens een van de 9 gratis gebruikersbijeenkomsten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Verrijk je kennis, vermeerder je waarde

VHIC heeft diverse digitale hulpmiddelen voor informatiebeheerders ontwikkeld, die de uitvoering van uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen.

VHIC levert software voor een uitgekiend, LEAN digitaal informatiebeheer. Software om e-mail, digitale agenda’s in goede banen te leiden (de ClassiFiler), uw schijven op orde te houden (de RecordsManagementTool), om uw archief te inventariseren (ATOMIS) en de inrichting van een digitale archiefomgeving, het i-Depot.

Wat VHIC heeft ontwikkeld, kunnen wij implementeren. Wat we bedenken, leren wij aan organisaties. Via voorbeeldbewerkingen helpen wij u op weg in digitaal documentbeheer.