• Header advies&uitvoering

  Gebruikersbijeenkomsten Model-DSP, informatieveiligheid en de AVG

  Het implementeren van de BIG, het invullen van de ENSIA verantwoording, het in kaart brengen van verwerkingen van persoonsgegevens voor de AVG. Wij praten u graag bij tijdens een van de 9 gratis gebruikersbijeenkomsten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

De RecordsManagementTool

Digitale documenten op netwerkschijven: het is een nachtmerrie voor de informatiebeheerder. Dubbele bestanden, gebrek aan structuur, bestanden die beveiligd zijn met wachtwoorden, document- en mapnamen die niet overeenstemmen met de afgesproken naamconventies… VHIC heeft hét middel in huis om u te helpen met het opschonen van de schijven. Met de RecordsManagementTool is het heel eenvoudig digitale dossiers en documenten te beheren. Zoeken naar dubbele bestanden en het aanbrengen van structuren is met de RecordsManagementTool een fluitje van een cent. Met de RecordsMangementTool kunt u uw schijven opschonen én een nieuwe wildgroei aan documenten voorkomen.

Wilt u meer informatie over de RecordsManagementTool? Bekijk dan onderstaande demo-video.

Wilt u de RMT in het echt bekijken? Wij komen graag een demonstratie geven in uw organisatie.

De RecordsManagementTool