• Header advies&uitvoering

  Gebruikersbijeenkomsten Model-DSP, informatieveiligheid en de AVG

  Het implementeren van de BIG, het invullen van de ENSIA verantwoording, het in kaart brengen van verwerkingen van persoonsgegevens voor de AVG. Wij praten u graag bij tijdens een van de 9 gratis gebruikersbijeenkomsten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

i-depot

Net als u voor uw papieren documenten een archiefruimte inricht die voldoet aan de eisen voor duurzame bewaring, is dit ook noodzakelijk voor uw digitale documenten. Deze duurzame digitale ruimte wordt het e-depot genoemd. VHIC kan u ondersteunen bij de inrichting en het beheer van uw e-depot. Op basis van de ervaringen die opgedaan zijn bij eDAVID kunnen wij uw i-depot voor u inrichten en u adviseren over hosting en onderhoud, zodat uw digitale documenten ook op lange termijn duurzaam toegankelijk blijven. Bekijk voor meer informatie de factsheet.

De gemeente Echt-Susteren heeft in samenwerking met VHIC een digitaal archief gerealiseerd, op basis van OAIS. Klik hier voor meer informatie over dit project.