social-twittersocial-sitedsocial-youtubesocial-vraagteken

social-youtubesocial-vraagtekensocial-sitedsocial-twitter

Home > Informatie > DIV opleiding

Contactgegevens:

DIV opleiding

Via VHIC kunt u een erkende DIV opleiding volgen, waarin u alles leert over gegevensbeheer. DIV staat voor Documentaire Informatievoorziening: het beheren, archiveren, registreren en beschikbaar stellen van documenten binnen een organisatie of instelling. Bij VHIC leert u meer over DIV in een opleiding, een cursus of een incompanytraining.

Goed vindbaar

Een DIV medewerker draagt er binnen een organisatie zorg voor dat alle benodigde informatie goed vindbaar is. Collega’s hebben toegang tot informatie nodig om hun werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Daarnaast is het bij financiële informatie en overheidsinformatie vaak zo dat het wettelijk verplicht is om gegevens en informatie goed te archiveren. De DIV opleiding van VHIC stoomt een medewerker klaar om deze belangrijke taak perfect uit te voeren.

Meer informatie

Heeft u interesse in de DIV opleiding en wilt u graag meer informatie ontvangen? Bel dan met (070) 319 41 84 of stuur een e-mail naar info@vhic.nl. Onze ervaren adviseurs vertellen u graag alles over de mogelijkheid om een DIV opleiding te volgen.

 

VHIC

Professionele partner

Een breed pakket

Flexibel en snel

Jarenlange ervaring

Kunnen wij u verder helpen?