• Header advies&uitvoering

  VHIC levert de inhoud van diverse modellen voor documentaire structuurplannen, houdt de Basis Archiefcode en de Gemeentelijke Thesaurus actueel en werkt in opdracht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan een nieuwe Selectielijst voor Gemeenten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Incompany/maatwerk

Iedere opleiding van de faculty kan ook intern in uw organisatie worden verzorgd. Dit geldt zowel voor alle opleidingen die we als open inschrijving aanbieden als voor opleidingen op maat.

Aan de linkerkant in het menu ziet u een uitgebreide selectie van onze incompany opleidingen. Staat het onderwerp van uw keuze er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij informeren u over de vele mogelijkheden.

Hieronder staan de overige incompany trainingen weergegeven die wij doorgaans aanbieden:
Adviesvaardigheden voor recordmanagers
Classificaties en boomstructuren
Digitaal zaakgericht werken
DIV-competentiemanagement
DocumentControl
DSP - Het opstellen, onderhouden en beheren van een DSP
Duurzame toegankelijkheid
Floorwalken
Implementatie i-Navigator
Klassiek inventariseren
Multichanneling
Naar een klantgerichte informatievoorziening
Numeriek archiveren als basis voor een efficiënter informatiebeheer

Incompany

Indien er meerdere kandidaten binnen uw organisatie zijn die een van onze opleidingen willen volgen kan het goedkoper zijn om deze opleiding bij u in de organisatie te verzorgen. Bijkomend voordeel is dat u geen reiskosten voor uw medewerkers kwijt bent en dat er met veel praktijkvoorbeelden uit uw eigen organisatie kan worden gewerkt. Onze ervaring is ook dat de onderlinge banden verbeteren en dat de samenwerking met andere diensten vloeiender verloopt.

Maatwerk

In samenspraak met u kunnen wij een specifiek opleidingstraject samenstellen dat geheel is toegesneden op de situatie in uw organisatie. Aan de linkerzijde in het menu staan een aantal voorbeelden van opleidingen die we voor klanten hebben verzorgd, maar de mogelijkheden zijn legio. Over ieder onderwerp en passend bij iedere situatie of doelgroep kunnen wij een training op maat ontwikkelen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

Intercompany - een training in uw regio

Ook is er de mogelijkheid om samen met andere organisaties in uw regio een opleiding te verzorgen. Hiermee bespaart u op reistijd en reiskosten en ontstaat een regionaal netwerk van professionals. Lees hier meer over dit nieuwe concept.