• Header advies&uitvoering

  Gebruikersbijeenkomsten Model-DSP, informatieveiligheid en de AVG

  Het implementeren van de BIG, het invullen van de ENSIA verantwoording, het in kaart brengen van verwerkingen van persoonsgegevens voor de AVG. Wij praten u graag bij tijdens een van de 9 gratis gebruikersbijeenkomsten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Leergangen

De Faculty biedt u drie verschillende leergangen. Stuk voor stuk opleidingen die als een afzonderlijk leertraject gevolgd kunnen worden, maar die bij goed gevolg ook de opstap kunnen zijn voor de volgende leergang. De leergangen zijn verdeeld in verschillende modules die ook los van elkaar gevolgd kunnen worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Faculty, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de linkerbalk vindt u per leergang een korte beschrijving. Voor alle informatie over onze leergangen verwijzen wij u naar onze studiegidsen.

Vraag hieronder de studiegids van uw keuze nu aan!

LI studiegids voorkant 2016 LARM nieuw voorpagina LRM2