• Header advies&uitvoering

  Gebruikersbijeenkomsten Model-DSP, informatieveiligheid en de AVG

  Het implementeren van de BIG, het invullen van de ENSIA verantwoording, het in kaart brengen van verwerkingen van persoonsgegevens voor de AVG. Wij praten u graag bij tijdens een van de 9 gratis gebruikersbijeenkomsten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Open cursussen

De Faculty biedt een breed scala aan open cursussen die ingaan op vernieuwingen in het vakgebied. In het menu aan de rechterkant ziet u ons actuele open cursusaanbod. Selecteer hier de cursus van uw keuze.

Bekijk onze agenda voor de actuele data en locaties.

 

Staat het onderwerp van uw keuze niet op onze open cursusagenda?
Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij streven ernaar dat het open cursusaanbod zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeften in het vakgebied, daarom willen we het graag weten als u een onderwerp op onze cursusagenda mist.

 

Kijk ook eens naar ons ruime aanbod maatwerk trainingen of informeer naar de mogelijkheden van persoonlijke coaching op uw werkplek.