• Header advies&uitvoering

  VHIC levert de inhoud van diverse modellen voor documentaire structuurplannen, houdt de Basis Archiefcode en de Gemeentelijke Thesaurus actueel en werkt in opdracht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan een nieuwe Selectielijst voor Gemeenten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Over de Faculty

De VHIC Faculty werd opgericht in 1999. Als vernieuwend instituut is de Faculty de logische keuze van informatieprofessionals die zoeken naar vernieuwing en verdieping van hun ervaring. De Faculty biedt korte open cursussen, coachingstrajecten, maatwerkopleidingen en diverse leergangen.

Onze opleidingen richten zich op de kennisintensieve gegevensrijke organisatie met als doelgroep het management, de kenniswerkers en de informatiespecialisten. De opleidingen voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard en dragen het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Onze opleidingen zijn vooral praktisch ingericht; u kunt er meteen mee aan de slag in de werksituatie.