• Header advies&uitvoering

  VHIC levert de inhoud van diverse modellen voor documentaire structuurplannen, houdt de Basis Archiefcode en de Gemeentelijke Thesaurus actueel en werkt in opdracht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten aan een nieuwe Selectielijst voor Gemeenten.

 • Header Opleiding

  “VHIC kan als enige de opleidingen leveren die wij in dit vakgebied nodig hebben.”

  - CEDEO onderzoek

 • Header Publicaties

  Roadmap voor de implementatie van de Algemene Verordening Gegevensbescherming

  Met deze Roadmap voor de implementatie van de AVG biedt VHIC inzicht in de stappen die hiervoor genomen moeten worden

VHIC kenmerkt zich door full-service dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement. VHIC ondersteunt organisaties met advies, opleidingen, publicaties en producten.

VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat uw processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Zo presteert de organisatie beter, sneller en met minder kosten.

Dat doen wij samen met u.
Samen komen wij tot resultaat.


VHIC Faculty - de plaats voor een informatiemanagement- of DIV-opleiding

Verrijk je kennis, vermeerder je waarde

VHIC is permanent op zoek om een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied informatiemanagement. De Factor-i, de uitgeverij van VHIC heeft als ambitie kennis en informatie te delen en nieuwe instrumenten te ontwikkelen waarmee u uw vak nog beter kunt uitoefenen.

De Factor-i organiseert bijeenkomsten voor vakgenoten in de regio, publiceert twee maandelijks het gratis vakblad Sited en geeft praktische producten uit die u handvatten bieden in uw dagelijkse werk. Daarnaast verschijnen er regelmatig vakpublicaties. Recent verscheen 'Een Roadmap voor digitaal informatiebeheer' dat inmiddels ruim duizend keer via onze website is gedownload.

Heeft u vragen over het vakgebied? Stel deze dan aan onze gratis digitale adviseur Zaalberg en u ontvangt binnen enkele dagen een antwoord.

Ontdek de meerwaarde die VHIC u kan bieden!